Van de hippe fashionista met een kleurrijke moonbag tot aan de moderne zakenvrouw met een duurzame laptoptas. Voor elke type vrouw hebben wij wel iets bij Bagsplaza. Soms kan het alleen erg moeilijk zijn om tussen al die leuke tassen juist die ene tas te vinden die echt bij jou past! Daarom hebben wij onze producten alvast voor je in categorieën ingedeeld, zodat het net iets makkelijker is om wat leuks voor jezelf uit te kiezen. Want welk type ben jij? Ontdek welke tassen achter welk type horen en laat je verrassen!

 

 

De fashionista

Jij staat echt op elk festival te shinen! Fijn jurkje, hippe boots en een kleurrijke compacte moonbag. Jij hebt het allemaal in je kast. Ready and go go go, jij gaat vol energie de zomer in. Instagram en TikTok hebben voor jou geen geheimen meer en de laatste trends spot jij op straat als je een weekendje gaat shoppen in het buitenland. De Kardashans? Ga toch weg, jij bent jouw eigen influencer!

 

 

 

De bewuste shopper

Geitenwollensokken? Nee joh! Bewust omgaan met jezelf en met de wereld heeft voor jou het geitenwollensokkenstadium allang gepasseerd! Bewust kiezen is niet weg te denken uit jouw toekomstvisie. Met jouw kritische blik en kennis weet jij als geen ander de mooiste en tijdloze items uit een assortiment te pikken die ook nog eens duurzaam geproduceerd zijn. Voor jou liever een goede tas die overal bij past dan je kast vol met spullen die je toch nooit draagt.


 

De hipster

Jij laat je echt door niemand vertellen wat je moet zeggen, doen of zelfs dragen. Je combineert je suf met een leuke nieuwe tas en een afgewassen jeans uit de kast van je moeder. Het liefst spot jij een nieuw bijzonder tassenmerk in de subwijken van Berlijn of speur je het internet af naar iets origineels. Een lekkere koffie to go en, hup, op je fiets op weg naar een leuk underground feestje. Over je vintage rugzak trek je nog snel een felle crossbodybag en jouw avontuur kan beginnen!

 

De trendy zakenvrouw

Hoge hakken en een saai grijs mantelpak? Dat is voor jou echt passé. Als moderne zakenvrouw bepaal jij elke ochtend voor de kledingkast welke outfit jou deze dag gaat versterken. Van een mooi wijd silhouet met een tijdloze laptoptas tot een wat stoerdere look met een opvallende handtas; aan jouw keus hoe je die businessdeal gaat binnenslepen.

 

De moderne mama

Jouw ochtend is begonnen als ‘s ochtends die kleine druif jouw naam roept. Jij weet als geen ander hoe je meerdere dingen tegelijkertijd managed om je gezin in de ochtend te runnen. Iedereen klaar? Ja! Lippenstift op en naar werk. Je vindt het belangrijk om er leuk uit te zien en om naast het drukke gezinsleven ook nog eens lekker met je vriendinnen op het terras door te kunnen zakken. “Hoe doe je dit toch allemaal?” is de vraag die je regelmatig te horen krijgt. Jouw geheim? Een overvolle mom bag en een handige online planner. Met deze items kan jij -de mega hippe mama- alles aan!

 

 

De tijdloze vrouw

Jij laat je niet vertellen welkte trend nu hot is, jij maakt je eigen trends. Met rechte pasvormen, stijlvolle details en een opvallende zonnebril ben JIJ de eyecatcher op straat. Je weet feilloos kleuren te combineren terwijl zwart toch altijd de boventoon voert in jouw silhouet. Je leeft minimaal maar geniet maximaal.

 

 

Sporty spice

In de Appie word je niet meer herkend zonder je yoga legging aan. In de ochtend maak je een verse smoothie, pak je jouw sporttas en duik je nog snel even voordat je werk begint de sportschool in. Je bent heel bewust bezig met je gezondheid en snakt naar voldoende lichaamsbeweging. Geen kleine frutseltasjes voor jou maar een makkelijke sportieve rugzak is alles wat jij nodig hebt om de dag door te komen. 

Sara van de Ven