RFID-bescherming in je portemonnee of tas, wat is dat?

Voor je bank-, creditkaarten en paspoort bestaat er een RFID-bescherming in tassen en portemonnees. Op deze manier kan elektronisch zakenrollen volledig voorkomen worden.
RFID-bescherming in je portemonnee of tas, wat is dat?

RFID-bescherming in je portemonnee of tas, wat is dat?

Contactloos betalen is gemakkelijk en snel. We kunnen er niet meer zonder mee. De banken en grote Tech bedrijven maken deze manier van betalen natuurlijk zo veilig mogelijk. Toch hebben we allemaal wel eens een verhaal gehoord van iemand waarvan de bankpas is geskimd. Bij skimming stelen criminelen de gegevens van je bankpas. Hierdoor kunnen ze betalingen doen vanaf je rekening. Daarom bestaat er een RFID-bescherming in tassen en portemonnees voor je bank-, creditkaarten en paspoort om deze manier van elektronisch zakenrollen volledig te voorkomen.

Wat is het?

RFID staat voor Radio-Frequency Identification. Met deze technologie kan er vanaf afstand, door middel van radiogolven, de chip van je bank- en creditkaarten uitgelezen worden. Deze techniek maakt het mogelijk om contactloos te kunnen betalen.

Hoe werkt RFID-bescherming?

Tassen en portemonnees die een RFID-bescherming bieden zijn voorzien van een hightech folie. Deze folie blokkeert radiogolven en gaat daarmee het uitlezen van de persoonlijke gegevens via de RFID-chip op je pasjes volledig tegen. De folie kan volledig verwerkt worden in een tas of portemonnee, vaak zien we dat de folie in een apart ritsvak, waarin de pasjes worden bewaard, verwerkt zit.

Wij bieden diverse tassen en portemonnees aan die bescherming bieden tegen skimmen.

Tassen

Castelijn & Beerens

Portemonnees

Castelijn & Beerens, MYoMY & Herschel Supply Co.

Gerelateerde artikelen

Dé tassentrends voor zomer 2022

Dé tassentrends voor zomer 2022

Welke tassentrends kun je dit voorjaar en deze zomer verwachten? Welke kleuren en stijlen zijn hot? Wij van Bagsplaza hebben 6 tassentrends gespot ...

Meer lezen

Vendor

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Verzendkosten Nog te berekenen

Subtotaal

Betaalmethoden geaccepteerd