De heuptas is nu al ruim een jaar bezig aan haar opmars binnen de modewereld, in dit artikel lees alles over deze trend.

Het heuptasje (ook wel Fanny pack of bumbag genoemd) is nu niet meer weg te denk uit het straatbeeld, je ziet ze overal. Waar de heuptas voorheen alleen werd gesignaleerd bij oudere toeristen die de Europese trekpleisters afgingen, zie je de heuptas nu bij vele influencers en is de “belt bag” ook al gespot op verschillende catwalks en modeshows, om er een paar te noemen; Stella McCartney, Vanessa Seward en Marc Jacobs. 

 Runway Stella McCartney 2017. 

Het is natuurlijk niet zo gek dat je deze heuptasjes na jaren van afkeur ineens weer worden opgenomen in het modebeeld, de heuptas is een super handig accessoire. Snelle toegang tot al jouw waardevolle items, ideaal voor op een festival of voor de hippe reiziger. Maar het is niet alleen het gebruiksgemak wat de Fanny pack populair maakt, elk fashionmerk heeft nu wel één of meerdere Fanny packs of belt bags in haar assortiment waardoor er op dit moment voor elk wat wils is.

Zo kan je op Bagsplaza ook kiezen uit een ruim assortiment Fanny packs/ heuptasjes/ belt bags. Houd jij meer van een sportieve look? Zoek niet verder en neem een kijkje bij de nieuwe Champion Bags grote logoprint voorop en een sportieve uitstraling.

Is sportief niet echt jouw ding en ben jij meer van de klassieke look? Kijk dan eens bij de heuptasjes van Inyati of die van Smaak Amsterdam. Rustige kleuren en klassieke materialen zorgen voor een voortreffelijk product.

Kan je niet kiezen tussen een heuptasje of een crossbody? Zoek dan een combinatie van beide! Er zijn genoeg Crossbody’s te vinden die kunnen worden omgetoverd tot heuptas, net zoals deze crossbody van Laauw in samenwerken met influencer Nikki Marinus.

De keuze is reuze, dus kies nu jouw favoriet en ga de zomer tegemoet!

Pien Geijtenbeek
Getagd: TRENDS