Moederdag komt er weer aan en het is tijd om onze waardering te tonen voor de onvoorwaardelijke liefde en steun die moeders ons altijd geven. Niet alleen onze eigen moeders, maar heb je wel eens gedacht aan je zus, oma, tante en beste vriendin? Stuk voor stuk supervrouwen (en moeders) die en onvergetelijke invloed op ons leven hebben.

Wij zochten de tien leukste moederdagcadeaus voor je uit en helpen je zo op weg. Niet alleen voor moederdag, maar misschien juist zomaar. Om te laten zien hoeveel je van ze houdt! 

 1. Een gepersonaliseerde sieradenbox:
  Geef haar een plek om al haar kostbare sieraden op te bergen met een mooie sieradenbox, gepersonaliseerd met haar initialen of een speciale boodschap.

 2. Een kookworkshop:
  Is ze een superchef, of juist helemaal niet? Niets leuker om samen er op uit te gaan en nieuwe herinneringen te maken. Een kookworkshop staat garant voor een middag vol lachen, eten, drinken en plezier. 

 3. Een fotoboek vol herinneringen:
  Het feit dat je dit artikel leest, houdt in dat je vast een bepaalde leeftijd heb bereikt waarin er herinneringen zijn gemaakt. Hoe leuk is het om de foto's die je al jaren op je telefoon hebt, uit te printen en in een boek te bewaren. 

 4. Een mooie handtas:
  Dat wij gek zijn op tassen hoeven we je vast niet te vertellen. Ook weten wij maar al te goed dat moeders zichzelf nog al eens weg kunnen cijferen en een nieuwe tas vaak een 'wens' blijft. Of die wens uitkomt, is dan nog maar de vraag. Dat je een moeder blij maakt met een mooie handtas is iets dat zeker is (want wie wilt er nu ALTIJD een grote shopper vol rotzooi met zich meedragen). 

 5. Abonnement op bloemenservice: 
  Iedere paar weken een nieuwe bos op voor de deur. Een cadeau dat dus ook na moederdag blijft hangen. En óf de bloemenservice goed zijn. We spreken uit eigen ervaring. Gegarandeerd succes! 

 6. Welness dagje 
  Thuis of op locatie: Ontspannen, boekje lezen, maskertjes in je toilettas en het relaxen kan beginnen. Maak je een moeder ergens gelukkiger mee? Even geen 'maaaamaaaa' of 'schat weet jij waar mijn sleutels zijn'. Slechts de geur van scrub en andere aroma's. 

 7. Een strandtas
  Oh yes, de zomer komt er eindelijk aan. Onmisbaar in de kast is een grote, sterke tas die je gemakkelijk uitschud als deze onder het zand zit. Zonnebril, leesboekjes en beach ballen in de strandtas en op naar het stand. Hadden we al gezegd dat wij niet kunnen wachten? 

 8. Ga samen lunchen
  Iets dat het altijd goed doet! Eten, kletsen, drinken en quality time. Niet alleen een groot plezier voor de super mom, maar ook voor jou een cadeautje.

 9. Luisterboek abonnement
  Hoe vaak horen we: 'Ik zou willen dat ik meer tijd had om te lezen!' Ontelbaar. Daarom is voor ons een luisterboek de perfecte uitvinding. In de auto onderweg naar werk, als je even snel naar de winkel gaat, of tijdens het uitlaten van de hond. Luisterboeken zijn geweldig. 

 10. Een nieuwe portemonnee
  Een portemonnee is echt iets dat je eigenlijk nooit voor jezelf koopt. Eerlijk gezegd: met de komst van Apple Pay en alle digitale opties om te betalen, vergeten wij de good-old friend ook nog wel eens mee te nemen. Alleen zó jammer dat je met je telefoon geen winkelkarretje kan ontgrendelen..

 

  Bagsplaza NL
  Getagd: TIPS