Nog iets langer dan een maandje en dan is het alweer zo ver, het nieuwe schooljaar gaat beginnen. Om gelijk goed van start te gaan moet je natuurlijk wel goed voorbereid zijn en bij ons vind je allerlei leuke en handige schoolspullen. Shop rugzakken, schooltassen en laptoptassen maar ook notitieblokjes, laptophoezen en waterflessen van allerlei bekende merken. 

Herschel Supply Co. - Quilted | Nova Mid-Volume

Dit compacte tasje van Herschel Supply Co. is een super leuke damestas en perfect om mee te nemen naar school. De Nova Mid-Volume heeft genoeg ruimte om al je spullen in kwijt te kunnen en een ruim voorvak voor je kleinere spulletjes. Dankzij het laptopvak kan ook nog makkelijk je 13" laptop meenemen, daarnaast heeft de tas een dubbele fleshouder aan de binnenkant. Deze rugtas is heeft verstelbare schouderbanden en is gemaakt van lichtgewicht materiaal waardoor hij altijd comfortabel te dragen is.

 

Rains - Msn Bag

De Msn Bag van Rains is een echte klassieker uit hun collectie. Bevat een 15" laptopvak en een ruim hoofdcompartiment dus is ook super handig om mee naar school te nemen. Deze moderne rugzak is gemaakt van een waterbestendige stof zodat je belangrijke spullen droog blijven als het weer begint met regenen. Het minimalistische design is geïnspireerd op de traditionele schoolrugzak maar is natuurlijk ook geschikt om daarnaast te gebruiken.

Wouf - 15" Laptopsleeve

Tegenwoordig is een laptop bij het studeren bijna onmisbaar, maar net zo onmisbaar is een goeie laptophoes. Deze laptop sleeve van Wouf is gewatteerd en waterafstotend zodat je hem overal veilig mee naar toe kan nemen. Dankzij de opvallende print ook nog eens een echte eyecatcher wat een stuk leuker is dan die saaie laptop. Deze hoes is groot genoeg voor een 15" laptop.

 

Wouf - A5 Notebook

Alhoewel iedereen tegenwoordig digitaal bezig is, werkt het nog steeds het beste door het zelf gewoon op te schrijven. Super leuk zijn dan deze A5 Notebooks van Wouf. Met een zachte cover met opvallende print en 60 pagina's met lijntjespapier. Zo wordt notities nemen nog leuk ook!

 

Al meer zin gekregen in het aankomende schooljaar? Of wil je toch liever dat de vakantie iets langer doorgaat? Als jouw perfecte schooltas of spullen hier toch niet tussen staan neem dan vooral ook nog een kijkje in ons assortiment. We hebben ontzettend veel verschillende tassen van allemaal leuke bekende merken. 

Pien Geijtenbeek